10/08/2011

o34_-_dacă e marți, e vacanță!

☞ am lipsit o vreme din spațiul virtual, întrucât m-am măritat; da; în sfârșit --- apocalipsa? n-a venit. ba chiar a fost mult mai frumos decât mă așteptam... însă lucrurile nu sunt tocmai roz-bombon acum, așa că încerc să le dreg, iar în încercarea-mi petrec mai mult spațiu în viața reală decât în cestălaltă ☜

totuși trebuie să îmi fac tema.

dacă a fost marți, a fost o vacanță de neuitat. aș putea scrie multe compuneri în acest sens :D. aș putea povesti despre bunici care acum zac sub țărână, ceea ce ar duce la inundarea netbook-ului cu lacrimi amare și, probabil, la încă o scenă de violență domestică, în cazul în care soțu-mi m-ar surprinde plângând. aș putea scrie despre europa, despre danemarca, despre copenhaga - așa, de la mare la mic, cu prieteni online deveniți ”pi buni” și cu aventuri nemțești încărcate de fumuri, deh. asta mi-ar aminti însă de catastrofa... umană din norvegia, încă de factură prea recentă pentru a-mi ieși din sistem. aș putea să mai zic și despre urbea cu pretenții, așa, zic, să zic, unde-neunde am petrecut niscai veri mai recente complotând, plotuind, marmotind și niciodată ajungând la ce ne doream - dar uneori contează calea, procesul, iaca ditai dalai lama ce-am devenit. în fond, pe mine, tricoul dăruit de nuntă cu PANDAS ARE BEARS.

scriu însă despre doi ani de vacanță, una dintre cele mai frumoase cărți de jules verne, acest autor al copilăriei mele atipice de fată care era fascinată de aventuri, insule pustii, arme de foc și mașinării inventive/inventate. cartea așteaptă cuminte să fie expediată într-un gentoi, împreună cu mare parte din restul colecției, și atunci, ATUNCI, o voi reciti cu cea mai mare plăcere.

aceasta a fost vacanța de neuitat:


iar dacă aveți cont pe scribd ---.

acestea fiind scrise, revin, poate, cu amintiri (deja amintiri) de la primul eveniment major din viața mea. 

2 comments:

  1. Ah, 2 ani de vacanță...în caietul de lecturi din generală am redesenat manual harta. Pfai, cât mi-o plăcut.

    ReplyDelete
  2. nu mai știu, dar parcă desenasem și eu ceva. oricum caietul ăla mă freca mama la ridiche să-l fac cum voia ea O.o --- aaanyway. you saw her, you know what i mean.

    ReplyDelete