24/06/2011

oo5_-_constatare.

și într-o zi îmi dau eu seama binișooor că e posibil, foarte posibil, să fi distrus un suflet pe care voiam să-l salvez. și-mi vine în minte S.O.S., atât de ridiculizat în parodii. save our souls. dați-ne o mână. o scândură. o aripă. o idee. și ne vom agăța de ea, chiar dacă va fi ultimul lucru înainte de moarte.

(doi dintre copii mi-au luat 8,5 și 9,15 la testarea națională; mi s-a zis, ai un har - eu care nu l-am vrut niciodată...

iar azi, mă sună, mă caută, mai sunt interesată, dar am deja un job - cred - și închid sec telefonul, deși salariul ar fi fost mai mare și și și... dar fără copii)

((i am a lucky son of a gun))

revenind. ce mă fac cu sufletul distrușel? cu distrușenia? cum înstrușești o destrușire? soluții pe internet sunt tot felul, cu mult mai seci decât problema. adevărul este simplu: am avut totul, și i-am zis, stai să verific că ești într-adevăr TOT. și l-am bucățelit. pixelit. abrutizat. dezumanizat. s-a dus dracului.

cum recapeți un suflet dacă nu ești dumnezeu?

eu, tu și restul lumii. așa spunea, se zicea, povestea. n-am crezut. am răspuns speranței cu insecuritate și acum, printre scăpărări de ce a fost, are scurgeri de rebeliune și furie și intoleranță, paranoia e ridicată la rang de har, iar eu stau și mă întreb de ce nu sunt lucrurile la fel de simple pentru toți cum sunt pentru mine.




5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. · · · — — — · · ·

    Dapăi lucrurile-s simple dacă ni le-am lămurit. Înainte nu erau. Și simplitatea asta e așa diversă, mai c-ai zice că-i complexă.

    ReplyDelete
  3. Îmi plăcea și Spifirici. Știu și de unde vineee :D

    Ideea e, cred, să ajungi să te împaci cu ce poți să te împaci. Era citatul acela pe undeva... ignoră situl!

    ReplyDelete
  4. Eu nu pot să mă împac cu ideea că nu găsesc de unde se activează notificările de reply la comentarii scrise altundeva decât la entriurile mele.

    Ignor site.

    ReplyDelete
  5. Titlul său trebuie să-l ignori, mantra e în regulă.

    ReplyDelete