23/06/2011

oo4_-_mult.

m-am trezit azi mergând pe drum și dorind să bloguiesc. așa, din senin. despre orice.



și totuși... sunt între două joburi, și m-am așezat, și am făcut o cană de jacobs-3-în-1-cu-aromă-de-alune (adică, ceai), și am jumătate de oră căci iarăși plec. și despre ce să zic? să mă plâng că managerii de proiect și directorii de școli sunt neserioși? că mi-e bolnavă o pisică și mi se rupe inima când o văd leșinată, iar cealaltă stă și o grijește de zici că și-a luat licența de infirmieră? că oricum am cele mai mișto pisici din... cluj, să zic, să nu zic, păstrând proporțiile? și că vreau VACANȚĂ și totuși îmi caut mereu treabă?

merg azi în real și cumpăr mâncare. multă. ca în copilărie: mult. MULT. eu mereu voiam mult. pe urmă termin traducerea - în ciuda managerilor de proiect - și mai bloguiesc. poate cu poze.

voiam să afirm că sunt canibală: am halit un urs panda azi...;;;___;;; însă cum nu am poză să-l atest cât de pristine era înainte să-i topesc o ureche, voi mai cumpăra și voi mai face. costă 1,2 ron. nu zic ce-i. descoperiți voi.

3 comments:

  1. E mai ieftin decât Barni. Ar face bine să fie mai bun.

    ReplyDelete
  2. Este mai bun, deoarece este înghețată. Și prin definiție înghețata alunecă ușor pe gât, în timp ce Barni sunt uscăcioși în ciuda moliciunii. Totuși, după ce înghețata alunecă ușor pe gât, deseori îi dă dureri. Depinde ce ești dispusă să sacrifici.

    ReplyDelete
  3. Un urs înghețat e mai puțin sensibil decât unul proaspăt, în speță Barni, deci putem alege astfel criteriile de sacrificare.

    Încă nu m-am hotărât dacă-s de treabă-n seara asta.

    ReplyDelete