09/07/2011

o17_-_de-a dreptul obscen.

note to self: mai verifică și termenul de valabilitate de pe cutie înainte să arunci 250 ml lapte cu tot cu trei soiuri de cereale din el deoarece s-a brânzit la microunde. mda. așa mi-am început dimineața: refăcând laptele vărsat. do not cry over spilt milk, se spune. n-am plâns. l-am aruncat la gunoi. bine că mai era.


de fapt, dimineața a început mult mai devreme, ca orișice zi de lucru a lui. dar nu mă plâng. ieri ne-am trezit la 11, după un somn al meu de 12 ore, aprox. pentru prima dată în muuultă vreme, am adormit înaintea lui. și pfff, dramă și ieri. cum să te culci la 2 când știi că te trezești? sau nu, cum a și fost, de-am tras și am rugat și am implorat și tot în capul meu s-au spart oalele de copil mofturos și fără răbdare.

spune, nu mai am răbdare.

păi și? eu cum mai am? după ce că vin pe locul 3, deocamdată, după joc și după carte? ai noroc că-mi place parfumul pielii tale dimineața; și seara; și mereu, chiar dacă-i atinsă de transpirație sau praf întărit, e tot așa, și o prefer fără diavolul-pestriț sau cum îi zice sticluței ăleia de-o ții pe raft să-mi cadă în cap când șed pe budă.

în fine. ni s-o întoarce și apetitul. adică lui.

dar am descoperit un nou passtime de minune. scormonitul în papuci la mall. adică în auchan. pfoaaaiii ce ne-am mai distrat. 15 roni gaură în buget, dar parcă-parcă a meritat. cu predilecție maldărul de papuci adunat. săracii mapeți de la mall. trudi-v-or.

10 comments:

  1. Pastime with good company.
    Henry VIII approves.

    ReplyDelete
  2. daaa, vei primi recapul live.

    vezi? cap. recap. cap ou pas cap, dacă amintești de henry.

    ReplyDelete
  3. Cu cap sau fără cap? :)
    Minunat.

    ReplyDelete
  4. păi tocmai. lui se zvonește că i-ar fi plăcut fără. știi ce spunea mentorul nostru *cough, cough*: orice femeie e bună cu punga în cap. henry făcea economie de pungi. era ecologist.

    ReplyDelete
  5. Ba că tocmai, că pe alea pe care le-o plăcut cel mai mult le-o scurtat. Hmmm.

    Lecția mi-o aduc aminte, da cine să fi fost mentorul?

    ReplyDelete
  6. profesorul nostru preferat. era să scriu perforat, deși nu ar fi departe de adevăr, cel puțin în ceea ce-i privește unele organe interne.

    ReplyDelete
  7. Mai ales inima, acea gaură neagră a satului de baștină.

    ReplyDelete
  8. și înainte să iei trenul stai pe interneți?

    ReplyDelete
  9. dacă iosif zicea despre mine că-s hotărâtă când mă hotărăsc, tu nici că.

    ReplyDelete