04/07/2011

o14_-_mușețel.

în zilele când nu sunt singură acasă (ha!), îmi vine greu să postez. de parcă energia mea s-ar consuma pentru spoială (a bucătăriei, de data asta) și dramă (mult mai puțină decât de obicei, dar însă totuși...). la acestea se adaugă un praf de îndoială cu tentă erotică și ceva împliniri; i-ha, fotografii de nuntă avea-v-om, dacă mai facem, dacă mai fi-va... nuntă. nu în cer, precum la bacul dezastruos (zic ziarele). ci pe pământ. precum în cer, așa și pe pământ.

cândva gândeam așa.

am stricat filmul.

și pe deasupra, lucrul nu mai contenește. mi-am trimis probele de traducere incomplete, totuși le-au acceptat. dar hei, oricum nu doresc maxim să lucrez cu un birou din românia, cu atât mai puțin loco.



poate că mâine mă trezesc din nou ca para (focului).

știți leacuri pentru gingii inflamate?

2 comments:

  1. m-am uitat eu moșdomnind pe rezultatele la bac, când ce să vezi, minune mare, unde-o dispărut proba de specialitate de la Arte?

    ReplyDelete
  2. s-a dus să pască pe câmpii boeme dimpreună cu alcătuitorii de cur(ricul)e și cu legiuitorii învățământului, dimpreună cu traficanții de carne vie și substanțe interzise din orașe al căror nume nu se rostește, traficanți, de ce nu, minori, că doar, mări, nu ne trebuie școalăăă, dimpreună cu toți cei cărora nu le pasă și apoi se plâng. bacul a devenit un soi de biblie. cine vrea, îl citește, deși zice-se ar fi recomandat. TOATĂ LUMEA ÎL INTERPRETEAZĂ CUM DOREȘTE.

    ReplyDelete